Začuti bogastvo zgodovine in tradicijo družinskih vezi.

Lepo, da se srečamo!

Hiša vina Doppler stoji v osrčju vinogradov, 360 m bližje soncu. Na vrhu hriba – rahel vetrič in dih jemajoč razgled, ki se razprostirata nad moderno kletjo, vam bo ob najboljši kapljici dodobra odprl srce.

Naša vina pripovedujejo zgodbe, ki jih želimo deliti z vami. Zgodbe, ki govorijo o trdem delu, težkem življenju, viharnih časih, čisti ljubezni in igrivi mladosti. Razprostirajo se vse od naše preteklosti do naše sedanjosti. S spoštovanjem naših korenin in s predanostjo delu pišemo nove zgodbe in ustvarjamo najžlahtnejše kapljice vina.

Bodite del naših 
dogodkov.

Nazdravimo življenju in njegovim najlepšim spominom ter odjadrajmo skozi najbolj mehurčkaste trenutke vse do prvih jutranjih žarkov.

Nazdravimo življenju in njegovim najlepšim trenutkom ter odjadrajmo skozi najbolj mehurčkaste trenutke vse do prvih jutranjih žarkov.

Poišči svojo
vinsko polovico

»I am not usually a wine drinker but for you I'll make an exception«
Okusi veselje, igrivost, drznost naših žlahtnih kapljic. Ujemi zgodbo, ki bo najbolj nagovorila tvoj okus.

odkrij

Živimo z naravo in jo spoštujemo.

Že tri generacije skrbimo za naše vinograde. Negujemo trto, sledimo vremenu in opazujemo zemljo. Spremljamo razvoj vinske trte in se odzivamo na njene potrebe. Trudimo se delati najboljše, da lahko vsako leto znova shranimo najboljše tudi v steklenice.

»Iz srčnih globin, močnih korenin, se na površje vijejo tri veje. Med seboj prepletene, se vsaka s svojim cvetom odpira v nov svet. Rastejo v brezbrežnost, moje L.«

Stopi v stik in odkrij vse Dopplerjeve zgodbe

sl
en
de